Voting

THANKS 4 THE FOLLOWERS

Tuesday, June 21, 2011

akhirnya...pemenang NJ giveaway

setelah sekian lama...after fighting with my mom diabetic n several operation,few admit n discharged from couple hosp ward..NJ back to business..
first thing first
announcing our GA winner
random selection..(internet sux so have to limit photos)


and the winner is...
Cik Dya - http://iamdya.blogspot.com/2010/11/giveaway-noir-jewelry.html
hadiah berupa 12 set keronsang dr NJ





N 3 saguhati-our limited edition Beautiful Butterfly Head Brooch..;


1.Ms sunsWeetz - http://sunsweetz-miszsunsweetz.blogspot.com/2010/11/noir-jewelry-giveaway-kembali.html

2.anin - http://seindahbayu.blogspot.com/2010/11/noir-jewelry-giveaway-kembali.html

3.Norzie - http://norziehandcraft.blogspot.com/


para pemenang sila tinggalkan details..nama,alamat surat menyurat n num fon ke noirn@yahoo.com


CONGRATULATION U'LL

kpd yg x bertuah takpe.... NJ nak buat GA kat FB pulak soooooon....tunggu~

7 comments:

  1. sekian lama tunggu... tp x menang jugak. tahniah pd yg menang ya...

    ReplyDelete
  2. betolkah ape yang saya baca ni?betol ke sis?
    dah lama sangat GA ni kan dah tak ingat dah..huhu ape pun tq very much sis ^_^

    ReplyDelete
  3. salam .. berhati2!!!

    ReplyDelete
  4. salam.. betul ke cik puan norizan alidin ni di cari org kt fb kerana menipu wang? klu bley bg jawapanutk menghilangkan kemusykilan.. tq!!

    ReplyDelete
  5. yup i read the same thing too...thats y im confius

    ReplyDelete
  6. semoga sihat selalu dan mju dalam bisness.

    BTW...tahniah kepada pemenang...

    ReplyDelete
  7. Hello! Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Apakah Anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.
    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete